Zloženie:
Bravčový bôčik bez kosti a bez kože, trieda A. Vákuovo balené. Opis: Svalovina sa tu strieda s vrstvou tuku, pričom svalovina by mala prevládať najmä pri chudších kusoch, kedy môže byť takmer bez tuku.
Bravčový bôčik bez kosti a bez kože, trieda A. Vákuovo balené. Opis: Svalovina sa tu strieda s vrstvou tuku, pričom svalovina by mala prevládať najmä pri chudších kusoch, kedy môže byť takmer bez tuku.
Nutričné hodnoty:
Energia 1445 kJ Kalorie 345 kcal Bielkoviny 12.8 g Tuky 33.1 g
Energia 1445 kJ Kalorie 345 kcal Bielkoviny 12.8 g Tuky 33.1 g
Krajina pôvodu:
Španielsko (ES)
Španielsko (ES)
Teplota skladovania:
Skladujte pri teplote 0-4 stupňov.
Návod na prípravu:Skladujte pri teplote 0-4 stupňov.
Použitie: Pečenie v celku, plnenie, guláše, mletie. Určené na konzumáciu po tepelnej úprave.
DISTRIBÚTOR:
Hossa family, s.r.o.
Priemyselná 4947
05801 Poprad – Matejovce
Hossa family, s.r.o.
Priemyselná 4947
05801 Poprad – Matejovce