Zloženie:
zemiaková kaše 70% [voda, sušené zemiakové vločky (zemiaky, emulgátor: mono a diglyceridy mastných kyselín, zmes korenín, prírodná aróma)], pšeničná múka, škrob, ryžová múka, jedlá soľ, regulátor kyslosti kyselina mliečna, konzervačná látka sorban draselný, prírodná aróma.
zemiaková kaše 70% [voda, sušené zemiakové vločky (zemiaky, emulgátor: mono a diglyceridy mastných kyselín, zmes korenín, prírodná aróma)], pšeničná múka, škrob, ryžová múka, jedlá soľ, regulátor kyslosti kyselina mliečna, konzervačná látka sorban draselný, prírodná aróma.
Nutričné hodnoty:
Energia (kJ/kcal) 661/156 Tuky (g) 0,3 z toho nasýtené mastné kyseliny (g) 0,1 Sacharidy (g) 34 z toho cukry (g) 0,2 Bielkoviny (g) 3,5 Soľ (g) 0,7
Energia (kJ/kcal) 661/156 Tuky (g) 0,3 z toho nasýtené mastné kyseliny (g) 0,1 Sacharidy (g) 34 z toho cukry (g) 0,2 Bielkoviny (g) 3,5 Soľ (g) 0,7
Alergény:
Lepok. Môže obsahovať vajcia, mlieko a sóju.
Lepok. Môže obsahovať vajcia, mlieko a sóju.
Váha NETTO:
12000g
12000g
Teplota skladovania:
"Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C. Po otvorení skladujte v chlade do 4 °C a spotrebujte do 3 dní. Chráňte pred priamym slnečným žiarením."
Návod na prípravu:"Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C. Po otvorení skladujte v chlade do 4 °C a spotrebujte do 3 dní. Chráňte pred priamym slnečným žiarením."
1.Gnocchi vložte do osolenej vriacej vody (odporúčame na 1 kg gnocchi 5 l vody a 50 g soli) a zľahka premiešajte. 2. Varte miernym varom, kým gnocchi nevyplávajú na hladinu (2-3 minúty). 3. Sceďte, nechajte vychladnúť, premastite olejom a uchovávajte vo vodnom kúpeli pri teplote 70-80 °C max. 3 hodiny.
Krajina pôvodu:
Taliansko (IT)
Taliansko (IT)
DISTRIBÚTOR:
Hossa family, s.r.o.
Priemyselná 4947
05801 Poprad – Matejovce
Hossa family, s.r.o.
Priemyselná 4947
05801 Poprad – Matejovce