Zloženie:
mliečny krém (CMAR, úplne hydrogenovaný palmový olej, SMOTANA 6%, emulgátory: E472b, E475, E435, E471, E433, stabilizátory: E410, E407, jedlá soľ, prírodná aróma, farbivo: E160a), červené ríbezle 21%, cukor, TEKUTÉ VAJCIA (VAJCIA, konzervačná látka: E202, regulátor kyslosti: E270, E330, E331, stabilizátory: E415, E520), tvaroh 8% (MLIEKO, stabilizátory: E1414, E1422, vláknina), kukuričný škrob, vanilínový cukor (cukor, aróma vanilín), modifikovaný škrob: E1422, voda, stabilizátor šľahačky (glukóza, cukor, jedlá želatína - hovädzia, jedlá soľ, prírodné arómy), zemiakový škrob, dekoračný cukor (cukor, kukuričný škrob, hroznový cukor, protispekavá látka: E470b, rastlinný tuk – Salbaum, prírodná vanilková aróma)
mliečny krém (CMAR, úplne hydrogenovaný palmový olej, SMOTANA 6%, emulgátory: E472b, E475, E435, E471, E433, stabilizátory: E410, E407, jedlá soľ, prírodná aróma, farbivo: E160a), červené ríbezle 21%, cukor, TEKUTÉ VAJCIA (VAJCIA, konzervačná látka: E202, regulátor kyslosti: E270, E330, E331, stabilizátory: E415, E520), tvaroh 8% (MLIEKO, stabilizátory: E1414, E1422, vláknina), kukuričný škrob, vanilínový cukor (cukor, aróma vanilín), modifikovaný škrob: E1422, voda, stabilizátor šľahačky (glukóza, cukor, jedlá želatína - hovädzia, jedlá soľ, prírodné arómy), zemiakový škrob, dekoračný cukor (cukor, kukuričný škrob, hroznový cukor, protispekavá látka: E470b, rastlinný tuk – Salbaum, prírodná vanilková aróma)
Nutričné hodnoty:
Energia (kJ/kcal) 957 kJ/229 kcal Tuky (g) 9,3 g z toho nasýtené mastné kyseliny (g) 6,8 g Sacharidy (g) 31 g z toho cukry (g) 27 g Bielkoviny (g) 4,2 g Soľ (g) 0,09 g
Energia (kJ/kcal) 957 kJ/229 kcal Tuky (g) 9,3 g z toho nasýtené mastné kyseliny (g) 6,8 g Sacharidy (g) 31 g z toho cukry (g) 27 g Bielkoviny (g) 4,2 g Soľ (g) 0,09 g
Alergény:
3, 7
3, 7
Váha NETTO:
900g
900g
Teplota skladovania:
Chráňte pred rozmrazením! Rozmrazený výrobok znovu nezmrazujte! Pri teplote -18°C: min. trvanlivosť do dátumu uvedeného na obale
Návod na prípravu:Chráňte pred rozmrazením! Rozmrazený výrobok znovu nezmrazujte! Pri teplote -18°C: min. trvanlivosť do dátumu uvedeného na obale
Rozmrazujte pri teplote +2 až +7 °C po dobu 12 hodín. Na oddelenie jednotlivých rezov tortu nechajte 5 minút povoliť pri izbovej teplote a horúcim nožom opatrne oddeľte rez. Po rozmrazení znova nezmrazujte a skladujte pri teplote +4 až +6 °C. Spotrebujte do 48 hodín.
Krajina pôvodu:
Slovensko (SK)
Slovensko (SK)
DISTRIBÚTOR:
Hossa family, s.r.o.
Priemyselná 4947
05801 Poprad – Matejovce
Hossa family, s.r.o.
Priemyselná 4947
05801 Poprad – Matejovce