Zloženie:
Kuracie mäso: vykostené stehno 45%, prsia z kuracieho mäsa 45% Kuracie mäso, Koreniny a sušená zelenina a koncentráty korenia a zeleniny v rôznych pomeroch (paprika, čierne korenie, rasca, cesnak, obsahuje oxid siričitý a sulfáty) paradajka, paradajkový prášok chilli, kurkuma, koriander, rozmarín, korenie, tymián, mrkva, cibuľa, ( vrátane oxidu siričitého a sulfáty) petržlenú vňať, rasca, oregano, soľ, sójová múka, škrob E 1414, stabilizátor aróma, stabilizátory citrát trisolný E331H izolat a hydrolyzované sójové bielkoviny, pšeničná vláknina a zemiakový škrob, srvátka mlieko, laktóza, prírodné farbivo, oresín,paprika, rastlinný olej
Kuracie mäso: vykostené stehno 45%, prsia z kuracieho mäsa 45% Kuracie mäso, Koreniny a sušená zelenina a koncentráty korenia a zeleniny v rôznych pomeroch (paprika, čierne korenie, rasca, cesnak, obsahuje oxid siričitý a sulfáty) paradajka, paradajkový prášok chilli, kurkuma, koriander, rozmarín, korenie, tymián, mrkva, cibuľa, ( vrátane oxidu siričitého a sulfáty) petržlenú vňať, rasca, oregano, soľ, sójová múka, škrob E 1414, stabilizátor aróma, stabilizátory citrát trisolný E331H izolat a hydrolyzované sójové bielkoviny, pšeničná vláknina a zemiakový škrob, srvátka mlieko, laktóza, prírodné farbivo, oresín,paprika, rastlinný olej
Nutričné hodnoty:
Bielkoviny 6 g Sacharidy 8 g Cukry 1 g Tuky 13 g Nasýtené mastné kyseliny 2 g Transmastné kyseliny - Mononenasýtené - Polonenasýtené - Cholesterol 12 300 mg Vláknina 1 g Soľ - Voda - Vápnik 6 mg PHE 280 mg
Bielkoviny 6 g Sacharidy 8 g Cukry 1 g Tuky 13 g Nasýtené mastné kyseliny 2 g Transmastné kyseliny - Mononenasýtené - Polonenasýtené - Cholesterol 12 300 mg Vláknina 1 g Soľ - Voda - Vápnik 6 mg PHE 280 mg
Alergény:
Sója a mliečne deriváty, oxid siričitýa sírany až 400mg/kg, pšeničná vláknina
Sója a mliečne deriváty, oxid siričitýa sírany až 400mg/kg, pšeničná vláknina
Krajina pôvodu:
Poľsko (PL)
Poľsko (PL)
Váha NETTO:
8kg
8kg
Teplota skladovania:
Skladujte pri teplote od -18°C a nižšej.Po rozmrazení znovu nezmrazujte
Návod na prípravu:Skladujte pri teplote od -18°C a nižšej.Po rozmrazení znovu nezmrazujte
Odstráňte kebabový obal a položte kebab na gril. 2. Zapáľte horáky a regulujte intenzitu plynu tak, aby sa kebab piekol rovnomerne, horáky nedávajte príliš blízko ku kebabu, pretože sa skôr pripáli ako rovnomerne varí a chuť sa zhorší. 3. Kebab nakrájajte na tenké plátky, teplota varených plátkov by mala byť vyššia ako +74°C, pre presnosť možno použiť teplotnú sondu. 4. Ak sa nepodáva ihneď, podržte uvarené plátky kebabu v Bain Marie pri teplote minimálne +63°C. 5. Nádoby na krájanie plátkov udržiavajte vždy čisté a namiesto utierok používajte radšej jednorazové papierové utierky, pretože sú hygienickejšie. 6. Odporúča sa, aby ste všetok nepoužitý produkt zlikvidovali a neprenášali na spotrebu nasledujúci deň
DISTRIBÚTOR:
Hossa family, s.r.o.
Priemyselná 4947
05801 Poprad – Matejovce
Hossa family, s.r.o.
Priemyselná 4947
05801 Poprad – Matejovce