Zloženie:
kokosové mlieko (kokosový extrakt, voda, stabilizátory: E468, E415, E412, emulgátor: E435), VAJEČNÉ BIELKA, cukor, bezlaktózová SMOTANA (MLIEKO, stabilizátor: E407, enzým laktáza), kokos 13%, kukuričný škrob, voda, jedlá želatína (bravčová), vanilková pasta (agávový sirup, voda, vanilkový koncentrát, vanilkové struky, zahusťovadlo: E413)
kokosové mlieko (kokosový extrakt, voda, stabilizátory: E468, E415, E412, emulgátor: E435), VAJEČNÉ BIELKA, cukor, bezlaktózová SMOTANA (MLIEKO, stabilizátor: E407, enzým laktáza), kokos 13%, kukuričný škrob, voda, jedlá želatína (bravčová), vanilková pasta (agávový sirup, voda, vanilkový koncentrát, vanilkové struky, zahusťovadlo: E413)
Nutričné hodnoty:
Energia (kJ/kcal) 1154 kJ/ 277 kcal Tuky (g) 18 g z toho nasýtené mastné kyseliny (g) 15 g Sacharidy (g) 27 g z toho cukry (g) 21 g Bielkoviny (g) 4,3 g Soľ (g) 0,13 g
Energia (kJ/kcal) 1154 kJ/ 277 kcal Tuky (g) 18 g z toho nasýtené mastné kyseliny (g) 15 g Sacharidy (g) 27 g z toho cukry (g) 21 g Bielkoviny (g) 4,3 g Soľ (g) 0,13 g
Alergény:
3, 7
3, 7
Váha NETTO:
1400g
1400g
Teplota skladovania:
Chráňte pred rozmrazením! Rozmrazený výrobok znovu nezmrazujte! Pri teplote -18°C: min. trvanlivosť do dátumu uvedeného na obale
Návod na prípravu:Chráňte pred rozmrazením! Rozmrazený výrobok znovu nezmrazujte! Pri teplote -18°C: min. trvanlivosť do dátumu uvedeného na obale
Rozmrazujte pri teplote +2 až +7 °C po dobu 12 hodín. Na oddelenie jednotlivých rezov tortu nechajte 5 minút povoliť pri izbovej teplote a horúcim nožom opatrne oddeľte rez. Po rozmrazení znova nezmrazujte a skladujte pri teplote +4 až +6 °C. Spotrebujte do 48 hodín.
Krajina pôvodu:
Slovensko (SK)
Slovensko (SK)
DISTRIBÚTOR:
Hossa family, s.r.o.
Priemyselná 4947
05801 Poprad – Matejovce
Hossa family, s.r.o.
Priemyselná 4947
05801 Poprad – Matejovce