Zloženie:
Kuracie mäso upravené 60% (kuracie prsia 95%, pitná voda, jedlá soľ, aróma, kuracia bielkovina), obaľovacia zmes 40% [strúhanka (pšeničná múka, dextróza, jedlá soľ, droždie), pitná voda, cestíčko (pšeničná múka, jedlá soľ)].
Kuracie mäso upravené 60% (kuracie prsia 95%, pitná voda, jedlá soľ, aróma, kuracia bielkovina), obaľovacia zmes 40% [strúhanka (pšeničná múka, dextróza, jedlá soľ, droždie), pitná voda, cestíčko (pšeničná múka, jedlá soľ)].
Nutričné hodnoty:
Energia(kJ/kcal 499/118, Tuky(g)2,0/ z toho nasýtené MK(g)0,7, Sacharidy(g)20,1 Cukry(g)4,1 Bielkoviny(g)14,0 Soľ(g)1,3
Energia(kJ/kcal 499/118, Tuky(g)2,0/ z toho nasýtené MK(g)0,7, Sacharidy(g)20,1 Cukry(g)4,1 Bielkoviny(g)14,0 Soľ(g)1,3
Alergény:
Obilniny obsahujúce glutén (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich)
Obilniny obsahujúce glutén (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich)
Váha NETTO:
1kg
1kg
Teplota skladovania:
Uchovanie u spotrebiteľa: priehradka (-6°C) 1 týždeň; priehradka (-12°C) 1 mesiac; mraznička (-18°C) – viď dátum minimálnej trvanlivosti uvedený na obale. Skladujte pri teplote -18°C alebo nižšej.
Návod na prípravu:Uchovanie u spotrebiteľa: priehradka (-6°C) 1 týždeň; priehradka (-12°C) 1 mesiac; mraznička (-18°C) – viď dátum minimálnej trvanlivosti uvedený na obale. Skladujte pri teplote -18°C alebo nižšej.
Fritujeme pri teplote 160°C asi 6-8 min., na panvici 6-8 min. Vyprážame ich z oboch strán na dobre rozohriatom oleji.
DISTRIBÚTOR:
Hossa family, s.r.o.
Priemyselná 4947
05801 Poprad – Matejovce
Hossa family, s.r.o.
Priemyselná 4947
05801 Poprad – Matejovce