Zloženie:
kuracie prsné filety 48%, obaľovacia zmes (pšeničná múka, škrob: pšeničný, modifikovaný pšeničný; soľ, slnečnicový olej, pšeničná vláknina, koreniny: paprika, kurkuma; kypriace činidlo uhličitan amónny, droždie); pitná voda, soľ, zemiakový škrob, pšeničná vláknina, stabilizátor pyrofosfát, antioxidant izoaskorbát sodný, dextróza, zvýrazňovač chuti glutaman sodný, prírodná aróma - kuracie mäso, extrakt z nového korenia, zázvor. Môže obsahovať malé množstvo horčice, zeleru, vajec, mlieka a sójových výrobkov
kuracie prsné filety 48%, obaľovacia zmes (pšeničná múka, škrob: pšeničný, modifikovaný pšeničný; soľ, slnečnicový olej, pšeničná vláknina, koreniny: paprika, kurkuma; kypriace činidlo uhličitan amónny, droždie); pitná voda, soľ, zemiakový škrob, pšeničná vláknina, stabilizátor pyrofosfát, antioxidant izoaskorbát sodný, dextróza, zvýrazňovač chuti glutaman sodný, prírodná aróma - kuracie mäso, extrakt z nového korenia, zázvor. Môže obsahovať malé množstvo horčice, zeleru, vajec, mlieka a sójových výrobkov
Nutričné hodnoty:
Energia (kJ/kcal) 853/203 Tuky (g) 8,7 z toho nasýtené mastné kyseliny (g) 1,2 Sacharidy (g) 18,6 z toho cukry (g) <1,0 Bielkoviny (g) 12,6 Soľ (g) 1,2
Energia (kJ/kcal) 853/203 Tuky (g) 8,7 z toho nasýtené mastné kyseliny (g) 1,2 Sacharidy (g) 18,6 z toho cukry (g) <1,0 Bielkoviny (g) 12,6 Soľ (g) 1,2
Váha NETTO:
1000g
1000g
Teplota skladovania:
Skladujte pri teplote od -18°C a nižšej. Po rozmrazení znovu nezmrazujte
Návod na prípravu:Skladujte pri teplote od -18°C a nižšej. Po rozmrazení znovu nezmrazujte
"Návod na prípravu: Panvica: zmrazený výrobok vložte do panvice s horúcim olejom a zohrievajte na miernom ohni najmenej 5 minút, občas otáčajte, kým výrobok nezíska zlatohnedú farbu. Teplovzdušná rúra: predhrejte rúru na 180 ºC. Mrazený výrobok položte na plech pokrytý papierom na pečenie, zohrejte v rúre pri teplote 180 °C najmenej 10 minút, občas otáčajte, kým výrobok nezíska zlatohnedú farbu. Fritéza: zmrazený výrobok vložte do fritézy (predhriatej na 180 °C). Vysmážajte 4-6 minút, kým produkt nezíska zlatohnedú farbu. Fritéza na vzduchu: Nastavte teplotu na 200 °C a varte 7-9 minút. V polovici varenia zatraste. "
Krajina pôvodu:
Ukrajina (UA)
Ukrajina (UA)
DISTRIBÚTOR:
Hossa family, s.r.o.
Priemyselná 4947
05801 Poprad – Matejovce
Hossa family, s.r.o.
Priemyselná 4947
05801 Poprad – Matejovce