Zloženie:
voda, cukor, smotanová nátierka 17% (SMOTANA, sušené MLIEKO, zemiakový škrob, jedlá soľ, SMOTANOVÁ kultúra), PŠENIČNÁ múka, MASLO, kukuričný škrob, VAJCIA, úplne hydrogenovaný repkový a kokosový tuk, VLAŠSKÉ ORECHY, sušené MLIEKO, med 1%, kypriaca látka: E500
voda, cukor, smotanová nátierka 17% (SMOTANA, sušené MLIEKO, zemiakový škrob, jedlá soľ, SMOTANOVÁ kultúra), PŠENIČNÁ múka, MASLO, kukuričný škrob, VAJCIA, úplne hydrogenovaný repkový a kokosový tuk, VLAŠSKÉ ORECHY, sušené MLIEKO, med 1%, kypriaca látka: E500
Nutričné hodnoty:
Energia (kJ/kcal) 1164 kJ/277 kcal Tuky (g) 15 g z toho nasýtené mastné kyseliny (g) 7,8 g Sacharidy (g) 31 g z toho cukry (g) 17 g Bielkoviny (g) 4,2 g Soľ (g) 0,56 g
Energia (kJ/kcal) 1164 kJ/277 kcal Tuky (g) 15 g z toho nasýtené mastné kyseliny (g) 7,8 g Sacharidy (g) 31 g z toho cukry (g) 17 g Bielkoviny (g) 4,2 g Soľ (g) 0,56 g
Alergény:
1,3,7,8
1,3,7,8
Váha NETTO:
1500g
1500g
Teplota skladovania:
Chráňte pred rozmrazením! Rozmrazený výrobok znovu nezmrazujte! Pri teplote -18°C: min. trvanlivosť do dátumu uvedeného na obale
Návod na prípravu:Chráňte pred rozmrazením! Rozmrazený výrobok znovu nezmrazujte! Pri teplote -18°C: min. trvanlivosť do dátumu uvedeného na obale
Rozmrazujte pri teplote +2 až +7 °C po dobu 12 hodín. Na oddelenie jednotlivých rezov tortu nechajte 5 minút povoliť pri izbovej teplote a horúcim nožom opatrne oddeľte rez. Po rozmrazení znova nezmrazujte a skladujte pri teplote +4 až +6 °C. Spotrebujte do 48 hodín.
Krajina pôvodu:
Slovensko (SK)
Slovensko (SK)
DISTRIBÚTOR:
Hossa family, s.r.o.
Priemyselná 4947
05801 Poprad – Matejovce
Hossa family, s.r.o.
Priemyselná 4947
05801 Poprad – Matejovce