Zloženie:
100% hovädzie mäso Steak z nízkeho roštenca a sviečkovice s kosťou. Suché zrenie: 30 a viac dní Skladujte pri teplote -18 stupňov a nižšej. Po rozmrazení znovu nezamrazujte! Určené k tepelnej úprave. Výhradný distribútor pre SR: Hossa family, s.r.o. Je vyrezávaný z hornej časti hovädzieho chrbta zo strany zadného hovädzieho stehna. Jedná sa v podstate o 2 steaky v jedno, s kosťou uprostred - podobne ako u T-bone steaku. Na jednej strane pevný a mäsitý steak z roštenca a na druhej strane šťavnatý a jemný steak zo sviečkovice.Po ugrilovaní alebo orestovaní je steak lahodne krehký a šťavnatý.
100% hovädzie mäso Steak z nízkeho roštenca a sviečkovice s kosťou. Suché zrenie: 30 a viac dní Skladujte pri teplote -18 stupňov a nižšej. Po rozmrazení znovu nezamrazujte! Určené k tepelnej úprave. Výhradný distribútor pre SR: Hossa family, s.r.o. Je vyrezávaný z hornej časti hovädzieho chrbta zo strany zadného hovädzieho stehna. Jedná sa v podstate o 2 steaky v jedno, s kosťou uprostred - podobne ako u T-bone steaku. Na jednej strane pevný a mäsitý steak z roštenca a na druhej strane šťavnatý a jemný steak zo sviečkovice.Po ugrilovaní alebo orestovaní je steak lahodne krehký a šťavnatý.
Nutričné hodnoty:
U nespracovaných produktov obsahujúcich jedinú zložku alebo skupinu zložiek nie je povinné uvádzať nutričné hodnoty.
U nespracovaných produktov obsahujúcich jedinú zložku alebo skupinu zložiek nie je povinné uvádzať nutričné hodnoty.
Krajina pôvodu:
Poľsko (PL)
Poľsko (PL)
Alergény:
n/a
n/a
Váha NETTO:
cca 800g
cca 800g
Teplota skladovania:
-18°C a nižšie
Návod na prípravu:-18°C a nižšie
Určené k tepelnej úprave
DISTRIBÚTOR:
Hossa family, s.r.o.
Priemyselná 4947
05801 Poprad – Matejovce
Hossa family, s.r.o.
Priemyselná 4947
05801 Poprad – Matejovce