Zloženie:
Pečené v kamennej peci. PŠENIČNÁ múka 44,8 % (PŠENIČNÁ múka, PŠENIČNÝ lepok, sladová PŠENIČNÁ múka, prípravok na úpravu múky (kyselina askorbová)), voda, kvások (PŠENIČNÁ múka 9,8 %, voda), RAŽNÁ múka, soľ, droždie , PŠENIČNÝ lepok, sladová JAČMENNÁ múka.
Pečené v kamennej peci. PŠENIČNÁ múka 44,8 % (PŠENIČNÁ múka, PŠENIČNÝ lepok, sladová PŠENIČNÁ múka, prípravok na úpravu múky (kyselina askorbová)), voda, kvások (PŠENIČNÁ múka 9,8 %, voda), RAŽNÁ múka, soľ, droždie , PŠENIČNÝ lepok, sladová JAČMENNÁ múka.
Nutričné hodnoty:
Energia (kJ/kcal) 1014 / 239 Tuky (g) 0,6 z toho nasýtené mastné kyseliny (g) 0 Sacharidy (g) 48 z toho cukry (g) 1,3 Bielkoviny (g) 8,5 Soľ (g) 1,2
Energia (kJ/kcal) 1014 / 239 Tuky (g) 0,6 z toho nasýtené mastné kyseliny (g) 0 Sacharidy (g) 48 z toho cukry (g) 1,3 Bielkoviny (g) 8,5 Soľ (g) 1,2
Alergény:
„Alergény, vrátane obilnín obsahujúcich lepok, nájdete v ingredienciách veľkými písmenami.
„Alergény, vrátane obilnín obsahujúcich lepok, nájdete v ingredienciách veľkými písmenami.
Váha NETTO:
7000g
7000g
Teplota skladovania:
Uchovávajte pri -18 °C. Po rozmrazení znova nezmrazujte.
Návod na prípravu:Uchovávajte pri -18 °C. Po rozmrazení znova nezmrazujte.
"Rozmrazovanie približne 0-10 minút pri izbovej teplote Predhriatie rúry na 230°C Pečenie (vo vetranej rúre) cca 12-14 min pri 190-200°C, uzavretá klapka Ochladí sa a nechá na podnose 15 minút pri izbovej teplote Poznámka: Každá rúra má svoje vlastné charakteristiky. Odporúčame vám zaznamenať si všetky parametre, ktoré poskytujú najlepšie výsledky pečenia s vaším zariadením."
Krajina pôvodu:
Francúzsko (FR)
Francúzsko (FR)
DISTRIBÚTOR:
Hossa family, s.r.o.
Priemyselná 4947
05801 Poprad – Matejovce
Hossa family, s.r.o.
Priemyselná 4947
05801 Poprad – Matejovce