
Akcie
Novinky
Značky
na sklade viac ako 5ks
Krajina pôvodu:
Slovensko (SK)
Váha NETTO:
2000g
Návod na prípravu:
Štrúdľu necháme voľne rozmraziť , uložíme na plech a dopečieme v rúre 10 min pri teplote 180°C Konvektomat (40% para): Mrazenú štrúdľu pečieme v predhriatej teplovzdušnej rúre na 170°C cca 30-35 minút. Mikrovlnná rúra: (600W): 1ks mrazenej štrúdle vyberieme z obalu a zohrejeme 2-3 min až kým nie je stred poriadne zohriatý. Pre najlepší výsledok je odporúčaná príprava: rúra, konvektomat
Zloženie:
jablká 10%, mak 50%,višne 25%, kukuričný škrob, repkový olej, soľ,voda, strúhanka, pšeničná múka
Nutričné hodnoty:
Alergény:
mak a výrobky z neho pšeničná múka a výrobky z nej
Teplota skladovania:
Skladujte pri teplote -18°C Po rozmrazení znova nezmrazujte
Distribútor:
Hossa family, s.r.o.
Priemyselná 4947
05801 Poprad – Matejovce