Zloženie:
PŠENIČNÁ múka (65%), voda, palmový olej, stabilizátory: glycerol, guarová guma; PŠENIČNÝ LEPOK, soľ, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselín; cukor, regulátor kyslosti: kyselina jablčná; konzervačné látky: propionát vápenatý, sorban draselný; kypriaci prostriedok: uhličitan sodný; prostriedok na úpravu múky: L-cysteín.
PŠENIČNÁ múka (65%), voda, palmový olej, stabilizátory: glycerol, guarová guma; PŠENIČNÝ LEPOK, soľ, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselín; cukor, regulátor kyslosti: kyselina jablčná; konzervačné látky: propionát vápenatý, sorban draselný; kypriaci prostriedok: uhličitan sodný; prostriedok na úpravu múky: L-cysteín.
Krajina pôvodu:
Poľsko (PL)
Poľsko (PL)
Nutričné hodnoty:
Energia [v kJ] 8400 Tuk / [g] 7.6 z toho z nasýtené / [g] 4.0 z toho z nenasýtené /[g] 2.6 Vrátanemastných kyselín [g] <0,1 Sacharidy: [g] 48,3 Z toho cukor [g] 2.27
Energia [v kJ] 8400 Tuk / [g] 7.6 z toho z nasýtené / [g] 4.0 z toho z nenasýtené /[g] 2.6 Vrátanemastných kyselín [g] <0,1 Sacharidy: [g] 48,3 Z toho cukor [g] 2.27
Alergény:
obilniny obsahujúce lepok (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut a ich hybridy)
obilniny obsahujúce lepok (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut a ich hybridy)
Teplota skladovania:
Teplota produktu počas všetkých fáz skladovania a prepravy bude okolitá a suchá (odporúča sa 15-25 °C) (chráňte pred teplom alebo teplotnými rozdielmi).Balenie je po otvorení treba znovu zavrieť a spotrebovať do 3 dní.
Teplota produktu počas všetkých fáz skladovania a prepravy bude okolitá a suchá (odporúča sa 15-25 °C) (chráňte pred teplom alebo teplotnými rozdielmi).Balenie je po otvorení treba znovu zavrieť a spotrebovať do 3 dní.
Váha NETTO:
1,152 kg
Návod na prípravu:1,152 kg
Pre zachovanie kvality a bezpečnosti produktu dodržujte odporúčaný postup prípravy uvedený na obale.
DISTRIBÚTOR:
Hossa family, s.r.o.
Priemyselná 4947
05801 Poprad – Matejovce
Hossa family, s.r.o.
Priemyselná 4947
05801 Poprad – Matejovce