Krajina pôvodu:
Rakúsko (AT)
Rakúsko (AT)
Zloženie:
Jablká 64%, PŠENIČNÁ MÚKA, cukor, hrozienka, voda, slnečnicový olej, glukózový sirup, škrob, jedlá soľ jódovaná (jedlá soľ, jodid draselný), škorica, citrónová šťava, droždie.
Jablká 64%, PŠENIČNÁ MÚKA, cukor, hrozienka, voda, slnečnicový olej, glukózový sirup, škrob, jedlá soľ jódovaná (jedlá soľ, jodid draselný), škorica, citrónová šťava, droždie.
Nutričné hodnoty:
energetická hodnota 1344 kJ/321 kcal tuky 12 g z toho nasýtené mastné kyseliny 3,4 g sacharidy 36 g z toho cukry 18 g bielkoviny 3,4 g soľ 0,15 g
energetická hodnota 1344 kJ/321 kcal tuky 12 g z toho nasýtené mastné kyseliny 3,4 g sacharidy 36 g z toho cukry 18 g bielkoviny 3,4 g soľ 0,15 g
Alergény:
Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich Môže obsahovať orechy,arašidy, sóju
Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich Môže obsahovať orechy,arašidy, sóju
Váha NETTO:
750g
750g
Teplota skladovania:
Chráňte pred rozmrazením! Rozmrazený výrobok znovu nezmrazujte! Pri teplote -18°C: min. trvanlivosť do dátumu uvedeného na obale
Návod na prípravu:Chráňte pred rozmrazením! Rozmrazený výrobok znovu nezmrazujte! Pri teplote -18°C: min. trvanlivosť do dátumu uvedeného na obale
Rúra (teplovzdušná): Nechajte štrúdľu rozmraziť cca 1 hodinu. Potom pečieme vo vyhriatej rúre na 170°C cca 30-35 minút. Konvektomat (40% para): Mrazenú štrúdľu pečieme v predhriatej teplovzdušnej rúre na 170°C cca 30-35 minút. Mikrovlnná rúra: Hlboko zmrazenú štrúdľu vyberte z obalu a po častiach ju zohrejte v mikrovlnnej rúre pri 600 W asi 4 minúty. Rozmrazovanie: Nechajte štrúdľu rozmraziť pri izbovej teplote niekoľko hodín. Rozmrazená štrúdľa je pripravená na konzumáciu. Krátko opečte, aby vznikla chrumkavá šupka.
DISTRIBÚTOR:
Hossa family, s.r.o.
Priemyselná 4947
05801 Poprad – Matejovce
Hossa family, s.r.o.
Priemyselná 4947
05801 Poprad – Matejovce