Zloženie:
Zloženie v rôznom pomere: Shiitake (Lentinula edodes)30%,Hlíva ustricovitá (Pleurotus ostreatus)25%, Suchohríb hnedý (Xerocomus badius)5% , Kozák brezový/habrový/osikový/žltooranžový (Leccinum scabrum/carpini/rufum/versipelle)10%, Šampiňón zahradný (Agaricus hortensis)10%, Masliak obyčajný (Suillus luteus)20%.
Zloženie v rôznom pomere: Shiitake (Lentinula edodes)30%,Hlíva ustricovitá (Pleurotus ostreatus)25%, Suchohríb hnedý (Xerocomus badius)5% , Kozák brezový/habrový/osikový/žltooranžový (Leccinum scabrum/carpini/rufum/versipelle)10%, Šampiňón zahradný (Agaricus hortensis)10%, Masliak obyčajný (Suillus luteus)20%.
Nutričné hodnoty:
Energetická hodnota [Kcal]: 416 Energetická hodnota [KJ]: 1739 Tuky [Gram]: 4,10 z toho nasýtené mastné kyseliny [Gram]: 0,80 Sacharidy (Uhľohydráty) [Gram]: 48,00 z toho cukry [Gram]: 9,90 Vláknina 0,00 Bielkoviny (Proteíny) [Gram]: 25,00 Soľ (NaCl) [Gram]: 0,18
Energetická hodnota [Kcal]: 416 Energetická hodnota [KJ]: 1739 Tuky [Gram]: 4,10 z toho nasýtené mastné kyseliny [Gram]: 0,80 Sacharidy (Uhľohydráty) [Gram]: 48,00 z toho cukry [Gram]: 9,90 Vláknina 0,00 Bielkoviny (Proteíny) [Gram]: 25,00 Soľ (NaCl) [Gram]: 0,18
Alergény:
neuvádza sa
neuvádza sa
Krajina pôvodu:
Slovensko (SK)
Slovensko (SK)
Váha NETTO:
200g
200g
Teplota skladovania:
Skladujte v suchu do 20 ° C, maximálna relatívna vlhkosť 65%.
Návod na prípravu:Skladujte v suchu do 20 ° C, maximálna relatívna vlhkosť 65%.
Huby namočíme aspoň na 2 hodiny do vlažnej vody v pomere 1:10 a pred podávaním necháme vždy prejsť varom minimálne 10 minút.
DISTRIBÚTOR:
Hossa family, s.r.o.
Priemyselná 4947
05801 Poprad – Matejovce
Hossa family, s.r.o.
Priemyselná 4947
05801 Poprad – Matejovce