Akcia
Zloženie:
100% hovädzie mäso Steak z hovädzieho pliecka bez kosti z plemena Black Angus. Suché zrenie: 30 a viac dní Skladujte pri teplote -18 stupňov a nižšej. Po rozmrazení znovu nezamrazujte! Určené k tepelnej úprave. Výhradný distribútor pre SR: Hossa family, s.r.o. Black Angus je najlepšie hovädzie plemeno vyšľachtené v USA na hovädzie steaky. Steak je vyrezávaný z prednej časti hovädzej štvrte - pleca. Je charakteristický výrazným prerastaním vnútorného tuku (tzv. mramorovaním), ktorý mu dáva svojský vzhľad a pri tepelnej úprave sa tento tuk roztápa do mäsa a uchováva vysoký podiel minerálov. Tímto procesom dáva steaku nezameniteľnú chuť. Po ugrilovaní alebo orestovaní je steak lahodne krehký a šťavnatý.
100% hovädzie mäso Steak z hovädzieho pliecka bez kosti z plemena Black Angus. Suché zrenie: 30 a viac dní Skladujte pri teplote -18 stupňov a nižšej. Po rozmrazení znovu nezamrazujte! Určené k tepelnej úprave. Výhradný distribútor pre SR: Hossa family, s.r.o. Black Angus je najlepšie hovädzie plemeno vyšľachtené v USA na hovädzie steaky. Steak je vyrezávaný z prednej časti hovädzej štvrte - pleca. Je charakteristický výrazným prerastaním vnútorného tuku (tzv. mramorovaním), ktorý mu dáva svojský vzhľad a pri tepelnej úprave sa tento tuk roztápa do mäsa a uchováva vysoký podiel minerálov. Tímto procesom dáva steaku nezameniteľnú chuť. Po ugrilovaní alebo orestovaní je steak lahodne krehký a šťavnatý.
Nutričné hodnoty:
U nespracovaných produktov obsahujúcich jedinú zložku alebo skupinu zložiek nie je povinné uvádzať nutričné hodnoty.
U nespracovaných produktov obsahujúcich jedinú zložku alebo skupinu zložiek nie je povinné uvádzať nutričné hodnoty.
Krajina pôvodu:
Poľsko (PL)
Poľsko (PL)
Alergény:
n/a
n/a
Váha NETTO:
cca 220g
cca 220g
Teplota skladovania:
-18°C a nižšie
Návod na prípravu:-18°C a nižšie
Určené k tepelnej úprave
DISTRIBÚTOR:
Hossa family, s.r.o.
Priemyselná 4947
05801 Poprad – Matejovce
Hossa family, s.r.o.
Priemyselná 4947
05801 Poprad – Matejovce