Zloženie:
100% hovädzie mäso Steak z nízkeho roštenca a sviečkovice s kosťou. Suché zrenie: 30 a viac dní Skladujte pri teplote -18 stupňov a nižšej. Po rozmrazení znovu nezamrazujte! Určené k tepelnej úprave. Výhradný distribútor pre SR: Hossa family, s.r.o. Je vyrezávaný z hornej časti hovädzieho chrbta zo strany zadného stehna. Je to steak jediný svojho druhu, ktorý spojuje dve chute, pretože medzi charakteristickou kosťou v tvare "T" sa nachádza steak zo sviečkovice a steak z nízkeho roštenca. Odtiaľ pochádza aj názov t-bone steak. Po ugrilovaní alebo orestovaní je steak lahodne krehký a šťavnatý.
100% hovädzie mäso Steak z nízkeho roštenca a sviečkovice s kosťou. Suché zrenie: 30 a viac dní Skladujte pri teplote -18 stupňov a nižšej. Po rozmrazení znovu nezamrazujte! Určené k tepelnej úprave. Výhradný distribútor pre SR: Hossa family, s.r.o. Je vyrezávaný z hornej časti hovädzieho chrbta zo strany zadného stehna. Je to steak jediný svojho druhu, ktorý spojuje dve chute, pretože medzi charakteristickou kosťou v tvare "T" sa nachádza steak zo sviečkovice a steak z nízkeho roštenca. Odtiaľ pochádza aj názov t-bone steak. Po ugrilovaní alebo orestovaní je steak lahodne krehký a šťavnatý.
Nutričné hodnoty:
U nespracovaných produktov obsahujúcich jedinú zložku alebo skupinu zložiek nie je povinné uvádzať nutričné hodnoty.
U nespracovaných produktov obsahujúcich jedinú zložku alebo skupinu zložiek nie je povinné uvádzať nutričné hodnoty.
Krajina pôvodu:
Poľsko (PL)
Poľsko (PL)
Alergény:
n/a
n/a
Váha NETTO:
400g
400g
Teplota skladovania:
-18°C a nižšie
Návod na prípravu:-18°C a nižšie
Určené k tepelnej úprave
DISTRIBÚTOR:
Hossa family, s.r.o.
Priemyselná 4947
05801 Poprad – Matejovce
Hossa family, s.r.o.
Priemyselná 4947
05801 Poprad – Matejovce