Zloženie:
100% hovädzie mäso Steak z hovädzej vysokej roštenky s rebrovou kosťou. Suché zrenie: 30 a viac dní Skladujte pri teplote -18 stupňov a nižšej. Po rozmrazení znovu nezamrazujte! Určené k tepelnej úprave. Výhradný distribútor pre SR: Hossa family, s.r.o. Tento steak pochádza zo strednej hornej časti chrbta, prechádzajúceho do nízkeho roštenca. Táto časť vysokého roštenca je vykrajovaná medzi 6 a 12 rebrom. Charakteristika steaku je rovnaká ako pri RIB EYE steaku. Špecifickým znakom je ale ponechanie rebrovej kosti, ktorá počas prípravy v značnej miere uchováva minerály a spolu s vyšším obsahom podielu tuku na povrchu svaloviny dáva tomuto steaku nezameniteľnú chuť.
100% hovädzie mäso Steak z hovädzej vysokej roštenky s rebrovou kosťou. Suché zrenie: 30 a viac dní Skladujte pri teplote -18 stupňov a nižšej. Po rozmrazení znovu nezamrazujte! Určené k tepelnej úprave. Výhradný distribútor pre SR: Hossa family, s.r.o. Tento steak pochádza zo strednej hornej časti chrbta, prechádzajúceho do nízkeho roštenca. Táto časť vysokého roštenca je vykrajovaná medzi 6 a 12 rebrom. Charakteristika steaku je rovnaká ako pri RIB EYE steaku. Špecifickým znakom je ale ponechanie rebrovej kosti, ktorá počas prípravy v značnej miere uchováva minerály a spolu s vyšším obsahom podielu tuku na povrchu svaloviny dáva tomuto steaku nezameniteľnú chuť.
Nutričné hodnoty:
U nespracovaných produktov obsahujúcich jedinú zložku alebo skupinu zložiek nie je povinné uvádzať nutričné hodnoty.
U nespracovaných produktov obsahujúcich jedinú zložku alebo skupinu zložiek nie je povinné uvádzať nutričné hodnoty.
Krajina pôvodu:
Poľsko (PL)
Poľsko (PL)
Alergény:
n/a
n/a
Váha NETTO:
900-1200g
900-1200g
Teplota skladovania:
-18°C a nižšie
Návod na prípravu:-18°C a nižšie
Určené k tepelnej úprave
DISTRIBÚTOR:
Hossa family, s.r.o.
Priemyselná 4947
05801 Poprad – Matejovce
Hossa family, s.r.o.
Priemyselná 4947
05801 Poprad – Matejovce